fbpx

Kampen mod Ibiza er værdifuld for Quique Setién

FCBARCELONA.DK - 21.01.20

© Getty Images
// Setien // Ibiza

I morgen aften skal Barca en tur til Ibiza til 1/16 finalen i Copa del Rey. Det opgør kommer på et perfekt tidspunkt for Quique Setién, for det giver ham mulighed for at se nogle af reserverne i aktion.

I søndagens 1-0 sejr over Granada var det stærkest mulige formation som Setién stillede med i sin debutkamp, mens det må forventes at blive næste geled der skal i aktion mod Ibiza, der til daglig spiller i tredjebedste række, 2. division B, akkurat som Barca B gør det.

Det giver Setién mulighed for at se spillere som Neto, Wague og Junior, ligesom det også ligner spilletid til den tilbagevendte Arthur, så han kan få nogle minutter i benene. Derudover vil en håndfuld af B-holdsspillere som Fati, Pérez, Puig og måske også Alejandro Marqués, få muligheden for at vise sig frem.

Setién kan dog ikke stille med for mange B-holdsspillere i opgøret, for reglerne siger, at der skal være mindst syv førsteholdsspillere på banen.

Neto, Semedo og Lenglet sad alle på bænken i samtlige 90 minutter mod Granada og de kan nok regne med, at skulle spille i morgen, så Setién også kan danne sig et indtryk af dem. Også Frenkie de Jong må forventes at komme i aktion, da han sad ude med karantæne søndag.

Når kampen mod Ibiza er slut er det ret sandsynligt, at Setién i sine to kampe som Barca-træner har fået set samtlige spillere i aktion, med undtagelse af de skadede Dembélé og Suárez. Det giver ham værdifuld viden inden de kommende kampe.

.:FORSIDE:.