Video: Kæmpe triumf for Pep Guardiola med City

FCBARCELONA.DK - 05.05.21


Barca-legenden Pep Guardiola kunne i går aftes fejre en af sine største triumfer som træner for Manchester City. Det skete da holdet for første gang i historien kom videre til Champions League finalen.

Guardiola er godt i gang med at skrive hitorie med de helt store bogstaver denne sæson. Manchester City fører Premier League komfortabelt og er meget tæt på at kunne kalde sig engelske mestre. Det vil i givet fald være trejde gang at Guardiola vinder Premier League.

Citys helt store drøm er dog Champions League og det var kun anden gang i klubbens lange historie, at man var nået helt til semifinalen. Her vandt City første opgør over PSG i Paris med 1-2 og i går aftes sluttede det 2-0 til City.

Dermed er Guardiola og hans spillere sikkert videre til Champions League finalen og det er altså en historisk bedrift. I aften afgøres det om det bliver Chelsea eller Real Madrid de skal møde.

Guardiola vandt Champions League to gang med Barca i de fire sæsoner han stod i spidsen for holdet, mens han aldrig opnåede det med Bayern München. Nu står han med muligheden for sin tredje titel.

.:FORSIDE:.