fbpx

Juve meldes meget tæt på at hente Memphis gratis

Simon Arun Vrábel - 17.08.22

// Memphis Depay

Rygterne om Memphis Depay og Juventus tager hastigt til og nu melder de catalanske medier at hollænderen er meget tæt på at forlade Camp Nou på en fri transfer. Spillerens advokat mødtes i går med Barca.

Memphis Depay indgår ikke i Xavis fremtidsplaner og kampen imod Rayo Vallecano var en god indikation på dette, for hollænderen fik ikke et eneste minut på banen til trods for, at holdet havde problemer med at score mål. Derfor forventes det da også, at mødet i går mellem hollænderens lejr og den sportslige ledelse resulterer i, at Memphis tilslutter sig Juventus i løbet af ganske kort tid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Både Memphis og Aubameyang rygtes væk fra Camp Nou men Xavi har gjort det klart, at han kun kan acceptere at én af de to angribere bliver solgt. I kampen imod Rayo Vallecano kom Aubameyang på banen i stedet for Memphis og det er et klart signal om, at hollænderen står bagerst i køen om spilletid. Kun Ez Abde og Martin Braithwaite står bag ham og derfor ønsker Memphis at tage imod det tilbud som angiveligt ligger på bordet fra Juventus.

Netop derfor mødtes hollænderens advokat, Sebastian Ledure, med den sportslige ledelse for at aftale hvordan kontrakten bedst ophæves. Da Memphis sidste år ankom til Camp Nou var det på en fri transfer hvor han kun skrev under på en toårig aftale og derfor står den hollandske angriber i en gunstig situation i forhandlingerne med Barca. Samtidig er det ingen hemmelighed at den sportslige ledelse ønsker at frigøre så mange lønkroner som overhovedet muligt, så alle de nye forstærkninger kan blive indskrevet.

Avisen Sport mener derfor at vide, at man i fællesskab vil blive enige om at ophæve Memphis kontrakt således at han kan skifte gratis til Juventus. Samme manøvre så man blive brugt med Mingueza og Neto.

Den catalanske avis fortæller videre at Memphis hos Juventus vil blive tilbudt en toårig aftale med en løn på seks millioner euro per sæson, hvilket vil være en fordobling af hvad han i øjeblikket tjener hos catalanerne.

.:FORSIDE:.