fbpx
Annonce

Jules Koundé: 'Jeg elsker Barcas filosofi'

Anders Lang Jensen - 13.08.22

// Jules Koundé

Traditionen tro har Jules Koundé givet et længere interview til Barcas hjemmeside ligesom de andre nytilkomne spillere. Franskmanden ser frem til at kæmpe om titler og fortæller, at han er elsker Barcas fodboldfilosofi.

Efter en længere transfersaga denne sommer endte Jules Koundé langt om længe i Barca. Forsvarsprofilen har i en snak med Barca TV fortalt om sit syn på skiftet og tilværelsen som Barca-spiller.

’Da jeg først hørte om interessen fra Barca og træneren, havde jeg ikke brug for yderligere betænkningstid’ indleder Koundé.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg er meget glad, men det stopper ikke her. Det er stort, at jeg er i Barcelona, men jeg vil have mere. Jeg vil være en vigtig spiller og vinde titler. Det er det, der motiverer mig allermest. Med det hold vi har, skal vi kæmpe med om hvert eneste trofæ’ fortsætter han.

’Efter Barcas udvikling i den anden halvdel af sidste sæson stod det helt klart, hvilket hold jeg var nødt til at skifte til. Jeg elsker Barcas filosofi, og jeg ser rigtig meget fodbold. Det der overbeviste mig mest, var dette spændende og ambitiøse projekt’ siger franskmanden videre.

’Xavi vil altid have et højt presspil. Han vil have, at vi efterlader meget plads bag os i forsvaret, så vi er nødt til at være i god form rent fysisk. Xavi fortalte mig, at jeg var perfekt til hans system, og vi snakkede en masse om fodbold. Samtalerne var rigtig gode og naturlige. Det er altid et godt tegn’, slutter franskmanden.

kounde9

.:FORSIDE:.