fbpx
Annonce

Journalist: United har forhørt sig om Ronald Araújo

Simon Arun Vrábel - 17.01.24

// Ronald Araujo

Imens Bayern München forsat ikke har glemt Ronald Araújo, så forlyder det nu, at den tyske storklub får kamp til stregen af Manchester United, der skulle have spurgt ind til muligheden for at hente forsvarsspilleren her i januar.

Efter en enorm skuffelse i dette års Champions League, ønsker Manchester United at forstærke holdet markant, og nu forlyder det, at englænderne har kontaktet Barca med henblik på at hente Ronald Araújo i vinterens transfervindue.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er den tyske journalist Florian Plettenberg fra Sky Germany som fortæller, at Bayern München angiveligt ikke er alene i deres interesse for Ronald Araújo, som udover at være tredjekaptajn i Barca, også har en frikøbsklausul på 1.000 millioner euro, og en kontrakt som løber frem til 2026. Det skulle efter sigende ikke have skræmt Manchester United fra at forhøre sig om den 24-årige forsvarsspiller.

Barcas sportslige ledelse skulle dog have givet englænderne samme svar som til tyskerne, nemlig at man nægter at lytte på ethvert bud under 80 millioner euro, men spørgsmålet er, om det vil afskrække United. Englænderne endte på sidstepladsen i deres Champions League gruppe, og med et forår uden enhver form for europæisk fodbold, er succesen i den hjemlige liga altafgørende, hvilket Araújo kan hjælpe med at opnå.

På trods af at den sportslige ledelse forsøger at forlænge kontrakten med Araújo, så er uruguayeren angiveligt tøvende omkring situationen, som derfor kan ende med et kæmpesalg for Barca og en ny adresse for forsvarsspilleren.



.:FORSIDE:.