fbpx
Annonce

Journalist: Memphis-skifte till Juve endt i hårdknude

Peter Vyff - 22.08.22

// Memphis Depay

Memphis Depay så i sidste uge ud til at skifte til Juventus, men det er eftersigende ikke længere tilfældet. Landsholdsspilleren ønsker angiveligt at få mere i løn og forhandlingerne med italienerne meldes endt i hårdknude.

Memphis Depay er kommet i overskud på Camp Nou, efter ankomsten af Robert Lewandowski og Raphinha, samt kontraktforlængelsen med Ousmane Dembélé. Hollænderen har derfor fået besked på at forlade holdet inden transfervinduet lukker, og landsholdsspilleren har i lang tid set ud til at ende hos Juventus.

Artiklen fortsætter under annoncen


Italienerne, der måtte tage afsted med både Álvaro Morata og Paulo Dybala henover sommerferien, har eftersigende længe haft øje på Memphis, som holdets nye frontangriber. Journalisten Gianluca Di Marzio kunne dog forleden fortælle, at Memphis' skifte til Torino angiveligt er endt i hårdknude.

Hollænderen har angiveligt forhøjet hans lønkrav i 11. time, hvilket har fået Juventus til at lede efter alternativer. Italienerne forsøger ifølge Di Marzio istedet at hente Arkadiusz Milik hos Marseille, som tidligere har imponeret i Serie A for Napoli.

Polakken forventes også at koste noget mindre end Memphis, hvilket betyder at Juventus vil være i stand til at hente Leandro Paredes hos Paris Saint-Germain, som ledelsen på Allianz Stadium i lang tid har beundret. Det er derfor slet ikke utænkeligt at italienerne trækker sig fra handlen med Memphis, hvilket vil efterlade et stort kaos på Camp Nou.

Barca havde ellers forhandlet kontraktophævelsen på plads med Memphis, hvilket ville skabe plads i økonomien til indregistreringen af Jules Koundé. Franskmanden skulle eftersigende være rasende over den manglende registrering, hvilket betyder at han endnu ikke har fået spilletid i dette års La Liga.

 

.:FORSIDE:.