fbpx
Annonce

Journalist: Juventus dropper interessen i Memphis

Anders Lang Jensen - 24.08.22

// Memphis Depay

Det har i nogle ugers tid lignet et spørgsmål om tid, før Memphis Depay ville forlade Barca til fordel for et skifte til Juventus. Italienerne har dog angiveligt droppet jagten på hollænderen for i stedet at hente polske Arkadiusz Milik.

Efter en aktiv transfersommer i Barcas offensiv er Memphis Depay røget bag køen om spilletid, og parterne har været enige om at afsøge andre muligheder denne sommer. Barca og Memphis er angiveligt enige om at ophæve kontrakten, såfremt angriberen har en kontrakt med en ny klub klar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Netop det lignede det, at hollænderen havde med italienske Juventus, men Serie A-klubben har i stedet valgt at hente den polske angriber Arkadiusz Milik fra Marseille. Det melder den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio.

Barca havde en forventning om, at man kunne ophæve kontrakten med Memphis Depay for dermed at skabe råderum til at registrere Jules Koundé. Nu er det ellers oplagte skifte til Juventus glippet, og spørgsmålet bliver, om Memphis også er Barca-spiller, når transfervinduet lukker om en uges tid.

memphis7

.:FORSIDE:.