fbpx

Journalist: João Félix afviste United og Liverpool

Peter Vyff - 07.09.23

// Joao Felix

Ledelsen hentede på transfervinduets sidste dage João Félix hos Atlético Madrid. Portugiserens store drøm har altid været at spille for Barca, hvilket angiveligt også fik ham til at afslå tilbud fra Manchester United og Liverpool.

Den 23-årige João Félix gjorde det allerede klart fra starten af transfervinduet, at han ønskede at forlade Atlético Madrid til fordel for Barca. Catalanerne havde dog svært ved at få økonomien omkring et skifte til at hænge sammen, og en handel så derfor ekstremt vanskelig ud.

I sidste ende skiftede portugiseren dog til Barca, hvilket i høj grad skyldes hans egen indsats, da han accepterede en massiv lønnedgang. Félix skulle tilmed også have afvist en række økonomisk lukrative tilbud fra Saudi-Arabien, og samtidig er det nu også kommet frem, at en række europæiske storhold også fik en kold skulder af angriberen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skriver journalisten Fernando Polo fra avisen Mundo Deportivo, der også kan afsløre, at det eftersigende drejer sig om Manchester United og Liverpool. Udover dem ønskede Aston Villa angiveligt også at hente den tidligere Chelsea-spiller tilbage til Premier League.

I Uniteds tilfælde ønskede de at låne portugiseren sæsonen ud, imens Liverpool skulle have åbnet op for en byttehandel, der involverede Darwin Núñez. Félix endte dog som bekendt med at afvise alle tilbud, da han kun ønskede at skifte til Barca.

Og hos catalanerne er der eftersigende stor tålmodighed med landsholdsspilleren, som Xavi har en klar plan for på førsteholdet. Cheftræneren ønsker dog at indlemme Félix så skånsomt som muligt, da han rent taktisk skal vænne sig til spillestilen, som er meget anderledes end hos Atlético Madrid og Chelsea.

.:FORSIDE:.