Journalist: Eric García skifter til Barca i år

Jacob Møller Nielsen - 16.01.21

© Getty Images

Barca har længe været på jagt efter en forsvarsspiller, og Eric García har længe været i planerne. Ifølge den yderst troværdige journalist Fabrizio Romano, så er blot et spørgsmål om tid, før Eric García er Barca-spiller.

Siden i sommer har Barca haft et stort behov for at skulle hente en ny central forsvarsspiller, hvilket Barca-træner Ronald Koeman også ved flere lejligheder har udtalt. Eric García har længe lignet manden, der skulle forstærke truppen, og noget tyder nu på, at det snart bliver en realitet.

Ifølge den altid yderst velinformerede journalist Fabrizio Romano, som er ekspert i transfermarkederne, så er en aflale mellem Barca og Manchester City om García fuldstændig på plads. Det eneste, der mangler, er, at en fremtidig præsident godkender transferen af forsvarsspilleren, og så trækker catalaneren Barca-trøjen over hovedet.

Romano melder ydermere, at hvis skiftet ikke sker for en lille sum her i vinterens transfervindue, så henter Barca i stedet García gratis til sommer. Skiftet er altså bare et spørgsmål om tid.

Det 20-årige forsvarstalent har en fodboldopdragelse i netop Barcelonas La Masia, hvilket nok er grunden til, at Barca er vilde med idéen om at få spilleren til klubben. Det bliver således spændende at se, hvornår García kan kalde sig Barca-spiller, da formaliteterne med, om skiftet sker, ser ud til at være på plads.

 

.:FORSIDE:.