fbpx

Journalist: Christensen er på blokken hos Inter

Simon Arun Vrábel - 26.05.23

// Andreas Christensen

Andreas Christensen har været én af sæsonens helt store positive overraskelser og det har skabt international opmærksomhed blandt andet i Italien, hvor Inter angiveligt skulle overveje at komme med et konkret bud.

Det catalanske forsvar har været overraskende stabilt og stærkt i denne sæson, og dermed også stærkt medvirkende til ligasejren. En af de spillere, som har tiltrukket sig mest opmærksomhed til trods for sin ydmyge attitude, er danske Andreas Christensen og det har givet genlyd hele vejen til Italien.

På trods af, at Andreas Christensen scorede et ærgerligt selvmål i tirsdagens udekamp mod Real Valladolid, så har den høje forsvarsspiller spillet en god sæson, hvor han i flere af de vigtigste kampe har dannet makkerpar med Ronald Araújo. Imens den uruguayske forsvarsspiller er mere frembrusende i sin personlighed, så er Christensen omvendt meget rolig og ydmyg, og det har vundet indpas hos de catalanske tilhængere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den gode figur og det stabile forsvarsspil har skabt genlyd flere steder i Europa, og den italienske journalist Gianluca Di Marzio fortæller i et interview til det danske medie SpilXperten, om interessen fra Italien.

’Der er flere italienske klubber som vil gå meget langt for at hente Christensen og især Inter Milan skulle være meget interesseret. De har længe haft Christensen på blokken men jeg er ikke sikker på, at Barca vil slippe ham’, indledte Di Marzio inden han gav sit bud på, hvad der kunne få catalanerne til at overveje at sælge danskeren.

’I sidste ende handler det hele om det bud som Barca modtager. Lige nu tror jeg ikke, at de vil sælge danskeren, men hvis der tikker et bud ind på 70 millioner euro, kan de blive tvunget til at overveje situationen’, afsluttede den italienske journalist.

Andreas Christensen har i denne sæson spillet 2.199 minutter fordelt på 30 kampe på tværs af samtlige turneringer. Den 31. december lavede danskeren sin første assist i kampen mod Espanyol, og den 29. april scorede Christensen sit første mål i blaugrana, da Real Betis blev besejret med 4-0 på hjemmebane..:FORSIDE:.