fbpx
Annonce

Journalist: Busquets nærmer sig skifte til Inter Miami

Peter Vyff - 26.01.23

// Sergio Busquets



Sergio Busquets er fortsat et varmt emne på Camp Nou, hvor der hersker stor uvished omkring hans fremtid. Catalanerne skulle dog eftersigende nærme sig et skifte til Inter Miami, som han i meget lang tid har været rygtet til.

Barcas ledelse arbejder angiveligt på at finde en afløser for Sergio Busquets, som efter alt at dømme er fortid på Camp Nou efter denne sæson. Barca-træneren Xavi ønsker dog fortsat at beholde kaptajnen, gerne i én sæson mere, trods hans alder på 34 år.

Cheftræneren skulle angiveligt også have afholdt samtaler med Busquets, som dog endnu ikke har taget stilling til sin fremtidige destination. Catalaneren har dog ifølge journalisten Toni Juanmartí have påbegyndt forhandlinger med Inter Miami, som hører til i den amerikanske MLS.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Journalisten tilføjer også, at forhandlingerne skyldes det faktum, at Busquets eftersigende ikke har hørt fra Barca-ledelsen i over en måned, trods rygter om en potentiel kontraktforlængelse på Camp Nou. Den stillestående situation har derfor skabt håb hos Inter Miami, som ønsker at gøre eks-landsholdsspilleren til klubbens ansigt udadtil.

Der kan dog nå at ske meget endnu, og Busquets meldes også stadig tilbøjelig til at fortsætte, hvis der udvises oprigtig interesse fra klubens side. Catalanerne lader dog ikke til at nærme sig en endelig beslutning omkring kaptajnens fremtid, eftersom potentielle forstærkninger næsten dagligt sættes i forbindelse med et skifte til Camp Nou.

Martín Zubimendi fra Real Sociedad meldes stadig som den foretrukne kandidat til afløse Barca-kaptajnen, selvom han angiveligt kommer til at koste tæt på 60 mio. euro. Den høje pris taget i betragtning, så kan en forlængelse med Busquets vise sig som det bedste alternativ, hvilket betyder at ledelsen snart skal tage en beslutning.



 

.:FORSIDE:.