fbpx
Annonce

Journalist: Barca overvejer gratis Kanté til sommer

Simon Arun Vrábel - 03.11.22

// N'Golo Kanté

N’Golo Kanté står med stor sandsynlighed uden kontrakt til sommer og er derfor fri til at forhandle med andre klubber fra januar. Den anerkendte journalist, Fabrizio Romano, fortæller nu, at det har gjort Barca yderst interesseret.

Den sportslige ledelse afsøger forsat markedet med henblik på at finde flere forstærkninger til januar og til næste sommer. Her er det ingen hemmelighed, at kontraktfrie spillere er i allerhøjeste kurs og muligheden for at kunne hente Chelseas stærke midtbanespiller, N’Golo Kanté, har gjort den sportslige ledelse mere end bare almindeligt interesseret.

N’Golo Kanté ankom fra Leicester City til Chelsea i 2016, hvorefter det ikke tog lang tid før den stærke franskmand blev en fast bestanddel af den engelske midtbane på Stamford Bridge. Kanté er kendt som en boldsikker og fysisk stærk midtbanespiller, som både kan spille centralt på midtbanen eller på den defensive midtbane, hvor Sergio Busquets i dag slår sine folder.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I 2018 indgik Chelsea og Kanté en ny kontrakt på fem år som konsekvens af de flotte præstationer, men i begyndelsen af sidste sæson og specielt i denne, har den nu 31-årige franskmand været ukampdygtig på grund af en række forskellige skader. Således har Kanté f.eks. kun spillet de to første runder af Premier League, da en baglårsskade har holdt ham ude resten af sæson. Ligeledes er det også kun blevet til én landskamp for det franske landshold, hvor hans også normalt frekventere da knæproblemer har holdt ham ude af de resterende fem Nations League kampe.

Summen af alt dette gør, at Chelsea er afventende med at tilbyde franskmanden en ny kontrakt, blandt andet også fordi, at Kanté ved kontraktudløb næste år vil være 32 år. Der er dog ingen tvivl om, at Kanté er en verdensklassespiller og derfor står Barca på lur for muligheden for at kunne lave en betragtelig forstærkning af midtbanen med sådan en signing.

Den altid velinformeret journalist, Fabrizio Romano, fortæller, at der hverken er en konkret afvisning fra Chelsea til at forlænge kontrakten, ligesom Kante selv har været stille omkring situationen, men Barcas interesse gør med sikkerhed, at Kante vil overveje sin fremtid endnu grundigere. Sergio Busquets forventes nemlig at stoppe til sommer og her vil en spiller som Kante med stor sandsynlig have rig mulighed for masser spilletid i hans fravær.

N’Golo Kanté har optrådt 262 gange for Chelsea samt 53 gange for det franske landshold og hjemme på trofæhylden står der både et VM og et Champions League-trofæ, to engelske mesterskaber og en kåring som året spiller i Premier League fra 2017.

.:FORSIDE:.