fbpx
Annonce

Journalist: 'Barca kommer til at betale Pjanics løn'

Markus Johannessen - 07.06.22

// Miralem Pjanic

Miralem Pjanic indgår angiveligt ikke i Xavis planer, når han om et par uger vender retur fra Besiktas. Barca vil forsøge at sælge midtbanespilleren, men der er risiko for, at det ikke bliver en lukrativ aftale for catalanerne.

Den 32-årige bosnier forlader officielt den tyrkiske liga i slutningen af denne måned. Hans kontrakt i Barca udløber i 2024, men det er angiveligt Xavis hensigt at sælge ham når muligheden byder sig. 

Pjanic er tidligere blevet nævnt i forbindelse med Napoli, men ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo er den franske klub Olympique de Marseille en meget sandsynlig kandidat til at erhverve midtbanespillerens underskrift. Det er eftersigende Ligue 1-klubbens plan at hente Pjanic som en erstatning for Boubacar Kamara, som kan kalde sig Aston Villa-spiller fra den 1. juli. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Miralem Pjanics nuværende markedsværdi ligger på omtrent 10 millioner euro, men det er primært i forhold til midtbanespillerens løn, at Barcas ledelse har et stærkt økonomisk incitament for at sælge ham. Catalanerne arbejder nemlig fortsat på at skabe mere økonomisk balance, så klubben ikke konstant skal påmindes UEFAs Financial Fairplay-reglementer, hver gang der er potentielle forhandlinger i sigte. 

Nu melder sportsjournalisten fra Cadena SER, Santi Ovalle, dog de kedelige nyheder, at hverken Napoli eller Marseille vil være i stand til at matche Pjanics løn i Barca. Hvis Pjanic skal forlade klubben før hans kontrakt udløber, har han angiveligt sat et krav om ikke at gå ned i løn. Det vil altså betyde, at catalanerne fortsat kommer til at have udgifter på Pjanic, da de skal dække differencen. Det vil stadig ende med at være en økonomisk besparelse for Barca, men det er bestemt ikke et drømmescenarie.

Der er endnu ikke faldet noget officielt bud på Pjanic, men ifølge mediet GazzettaFoot er Marseilles præsident, Pablo Longoria, allerede i dialog med Barcas ledelse vedrørende bosnierens underskrift.

.:FORSIDE:.