fbpx

Journalist: Barca har forsøgt at hente Abde tilbage

Peter Vyff - 01.02.23

// Abdessamad Ezzalzouli

Barca solgte i sidste uge Memphis Depay til Atlético Madrid, og ledelsen har sidenhen forsøgt at finde en erstatning for hollænderen. Catalanerne har i den forbindelse eftersigende kontaktet Osasuna for at få Abde tilbage fra udlån.

Januars transfervindue slutter ved midnat, hvilket har skabt en øget travlhed på Camp Nou. Ledelsen forsøger i øjeblikket at afslutte flere kontraktforhandlinger, ligesom der stadig arbejdes på at finde en afløser for Memphis Depay, der skiftede til Atlético Madrid i sidste uge.

Catalanerne har dog stadig store problemer med økonomien, og ledelsen har derfor været nødsaget til at tænke i andre baner for at forstærke holdet. Journalisten Javi Miguel fra avisen AS kunne i den forbindelse fortælle, at Barca angiveligt skulle have taget kontakt til Osasuna for at høre om muligheden for at forkorte udlejningen af Abde Ezzalzouli.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ledelsens forespørgsel falder fint i tråd med Xavis ønske om en kantspiller, og behovet er bestemt ikke blevet mindre efter, at Ousmane Dembélé forleden måtte forlade banen med en skade i sejren over Girona. Osasuna har dog eftersigende ingen intention om at lade Abde skifte tilbage, hvilket Barca også fik besked på med det samme.

Landsholdsangriberen har da også spillet en ganske betydelig rolle for Osasuna i denne sæson, hvor han har optrådt i 16 kampe hidtil. Den 21-årige Abde gjorde sig også flot bemærket under VM-slutrunden, hvor han fik tre kampe for Marokko, som nåede helt til semifinalen.

Det er derfor helt forståeligt, at Osasuna ikke ønsker at slippe kantspilleren før tid - især med tanke på, at holdet er placeret på en øjeblikket 8. plads i La Liga og kun er tre point fra europæisk deltagelse i næste sæson.

 

.:FORSIDE:.