fbpx
Annonce

Jordi Cruyff: 'Vi er havnet i dødens gruppe'

FCBARCELONA.DK - 25.08.22

// Champions League // Jordi Cruyff

Jordi Cruyff fra Barcas sportslige ledelse var til stede under torsdagens lodtrækning til Champions League gruppespillet, hvor han efterfølgende kommenterede catalanernes svære gruppe.

Barca endte som bekendt i en af de aboslut stærkeste grupper i dette års Champions League, hvor man skal kæmpe om videre avancement mod Bayern München, Inter og Viktoria Plzen. Efter lodtrækningen kommenterede Cruyff på resultatet.

'Der er ingen tvivl om, at vi er havnet i dødens gruppe. Det bliver helt sikkert svært, for vi er kommet i gruppe med nogle meget stærke hold. Det er en dødens pulje, som vi både skal nyde, men som vi også kommer til at lide i' sagde hollænderen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det bliver nogle specielle kampe for os mod Bayern München, for de sidste 3-4 opgør mod dem har været vanskelige for os. I dag har vi dog et helt andet hold og vi har forstærket os markant. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kan spille op med Bayern' slog Cruyff fast.

'Vi må heller ikke glemme Inter. De har blandt andet forstærket sig med Lukaku og kampene mod dem bliver også svære. Derudover må man aldrig undervurdere det på papiret svageste hold i gruppen, som ofte er et fysisk stærkt hold, som nemt kan overraske'.

Til slut kom Cruyff med en status på det resterende af transfervinduet. 'Vi arbejder fortsat på højtryk og vi ønsker at forstærke både defensiven og offensiven. Vi ønsker at balancere holdet yderligere. Jeg ved ikke, om vi lykkes med alle de handler vi arbejder på, men det er klart, at nogle spillere må forlade holdet hvis andre hentes ind'.

.:FORSIDE:.