fbpx

Joao Félix på vej mod sin bedste sæson i La Liga

FCBARCELONA.DK - 01.04.24

// Joao Felix

Joao Félix har haft godt af, at skifte Atletico Madrid ud med FC Barcelona, for den portugisiske angriber nyder stor succes i den catalanske hovedstad, hvor hans statistik bliver den bedste i hans seks år i La Liga.

Barca lejer Joao Félix denne sæson i Atlético Madrid og selvom præstationerne har været lidt ustabile fra portugiserens side hen over sæsonen indtil nu, viser statistikken, at han gør det godt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Joao Félix stod for et flot oplæg i lørdagens 1-0 sejr over Las Palmas, da han lagde en sukkerbold til Raphinha, der med hovedet dirigerede bolden op i målkrydset. Det var sjette assist denne sæson og det har han ikke gjort bedre i sine fem foregående sæsoner hos Atlético. Her lavede han fem oplæg i to af sæsonerne som det bedste.

Også når det gælder scoringer, er Felix godt på vej. Han er noteret for 9 mål indtil nu og det er kun et enkelt mål fra rekorden hos Atlético. Der resterer minimum 10 kampe for Barca denne sæson, otte i La Liga og mindst to i Champions League, så mon ikke Félix også tager rekorden her.

Det er vigtige mål som Joao Félix leverer, for ved syv af de ni mål, har han bragt Barca foran. Seneste eksempel er for blot to uger siden, da han gjorde det til 0-1 i kampen mod netop Atlético Madrid, et opgør som Barca vandt 0-3.

felix21F

.:FORSIDE:.