fbpx

Joao Félix: 'Jeg føler mig rigtig godt tilpas for tiden'

Simon Arun Vrábel - 16.10.23

// Joao Felix

João Félix fik fornøjelsen af at møde pressen inden Portugal, som allerede har sikret sig billet til næste års EM, skal møde Bosnien i en kvalifikationskamp i aften. Her kunne angriberen ikke skjule sin glæde over sin nuværende situation.

Selvom Portugal allerede har sikret sig billet til næste års EM-slutrunde, og Bosnien ikke kan nå at kvalificere sig, så er der alligevel stort fokus på det portugisiske landshold, hvor João Félix er et af holdets store stjerner. Den Atlético Madrid-ejet angriber fik da også en lang række spørgsmål på holdets pressemøde forud for kampen, som spilles i Zenica lidt nord for Sarjevo.

De fleste af spørgsmålene handlede om angriberens form, og hvordan han er blevet en helt ny og anderledes spiller siden ankomsten til Barca fra Atlético Madrid, hvor tingene aldrig rigtigt kom til at fungere optimalt.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Som I kan se, så er jeg rigtig glad der hvor jeg er nu. Jeg føler mig rigtig godt tilpas for tiden og jeg føler, at jeg er inden i en god periode med glæde og selvtillid' indledte den 23-årige angriber.

'Det sværeste er at fastholde et højt niveau, og det er noget, som aldrig rigtig lykkedes mig i de seneste sæsoner. Jeg træner dog hårdt hver eneste dag på at forbedre de mindre gode aspekter hos mig selv, men som sagt har jeg det rigtigt godt for tiden' forsatte João Félix inden han blev udfordret på, om Portugal overhovedet har noget at spille for, da billetten til EM allerede er sikret og Bosnien ikke kan nå at kvalificere sig.

'Portugal er et af de bedste fodboldlandshold overhovedet. Vi har presset på os til at vinde, og på at spille godt i hver eneste kamp. Det er rigtigt, at vi allerede har kvalificereret os, men presset ligger på os til at forsætte med at vinde. Alle kender vores holds kvaliteter. Vi har et godt forsvar og et godt angreb, og vi har kun lukket to mål ind, hvilket var i vores seneste kamp. Bosnien har nogle vilde fans, og de vil gøre alt for at vinde kampen', afsluttede João Félix.

I landsholdssammenhæng har den portugisiske angriber opnået 33 kampe med seks mål til følge, imens han tidligere også har repræsenteret næsten samtlige U-landshold for Portugal.

.:FORSIDE:.