fbpx

João Félix har fået Barca til at glemme Ansu Fati

Anders Lang Jensen - 20.09.23

// Joao Felix

På transfervinduets sidste dag sendte Barca Ansu Fati til Brighton, mens man hentede João Félix hos Atlético Madrid. Portugiseren har spillet tre kampe for klubben, men har på rekordtid slået sit navn fast og leveret toppræstationer.

João Félix kom fra en turbulent sidste sæson med sidste halvdel hos engelske Chelsea på et lejeophold uden succes. Denne sæson skal tilbringes hos Barca, og med det samme har João Félix sat sig igennem i Barca-offensiven.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lørdag scorede portugiseren i 5-0-sejren over Betis, inden han tirsdag aften mod Royal Antwerp i Champions League viste endnu mere. Inden stadionuret var rundet 20 minutter havde han flot bragt Barca på 1-0 samt på elegant vis lagt op til Lewandowskis 2-0-mål. Få minutter før sin udskiftning i anden halvleg lukkede og slukkede portugiseren også med sin anden scoring til 5-0 på oplæg af Raphinha.

Med andre ord ligner det, at Barca virkelig har fundet en vigtig spiller til offensiven, som på ingen tid har tilpasset sig klubben og leverer på et højt niveau. Alt imens er Ansu Fati i Premier League-klubben Brighton, men snakken om Fati er forstummet, og Félix er på folks læber i og omkring Barca lige nu.

felix8

.:FORSIDE:.