fbpx

Joao Cancelo: 'Håber på en stor sæson med Barca'

Anders Lang Jensen - 12.09.23

// Joao Cancelo

João Cancelo er ny mand i blaugrana-farverne, og portugiseren kommer ind med stor erfaring og kvalitet fra øverste hylde. Champions League er målet for holdet, og Cancelo vil bringe Barca tilbage til fordums styrke.

’Barca har ikke leveret som håbet i Europa i de seneste år, men det er en rigtig stor klub. Vi forsøger at få Barca tilbage på det niveau, de altid har vist i Champions League’, siger João Cancelo til avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Lige nu er andre klubber større favoritter til den turnering end os, men vi har et rigtig godt hold og kan opnå store ting. Truppen er ret ung, men har også meget kvalitet’ fortsætter han.

’Jeg vil gøre alt for at slå igennem i Barca. Jeg vil vise mine kvaliteter, men altid med hjælp fra resten af holdet. Forhåbentligt bliver det en stor sæson for os’ kommet det fra højre backen.

’Jeg vil opnå store ting med denne klub, for det er her, jeg altid har drømt om at spille. Det er min drømmeklub, og alle mine venner ved også, at mine idoler har spillet for Barca’ slutter Cancelo interviewet.

cancelo3

 

.:FORSIDE:.