fbpx

João Cancelo er ét mål fra personlig sæsonrekord

Simon Arun Vrábel - 02.12.23

// Joao Cancelo

Joao Cancelo scorede i tirsdagens Champions League-kamp mod FC Porto ét af sæsonens vigtigste mål, og faktisk betyder portugiserens tredje mål i Barca-trøjen, at han allerede nu er tæt på at slå sin egen målrekord.

João Cancelo er en af de spillere som Xavi har vist allerstørst tillid i denne sæson, og således er det siden september måned allerede blevet til 1.325 minutter fordelt på 16 kampe, hvilket giver et gennemsnit på 82 minutter pr. kamp. Den 29-årige portugiser har da også vist en fænomenal form, blandt andet med det udlignende mål i tirsdags mod FC Porto.

Artiklen fortsætter under annoncen


I alt er det blevet til tre mål i Barca-trøjen, hvilket er en tangering af portugiserens personlige scoringsrekord. Avisen Mundo Deportivo fortæller, at Cancelo flere gange tidligere har prøvet at nette tre gange på en sæson. Første gang var i sæsonen 2015/2016 da højrebacken spillede for Valencia, og i sæsonerne 2020/2021 og 2021/2022 for Manchester City scorede Cancelo også tre mål. I sidste sæson, som blev delt imellem Manchester City og Bayern München, også endte med tre mål.

Det er dog bemærkelsesværdigt, at João Cancelo er noteret for tre mål for Barca, for portugiseren har kun spillet 16 kampe og det betyder, at han – hvis han forsætter sin flotte form – kan overgå sin egen rekord med flere længder, inden sæsonen er færdig..:FORSIDE:.