fbpx

Joan Laporta: 'Xavi har gjort det helt fantastisk'

Peter Vyff - 07.02.23

// Joan Laporta

Barca er ubesejret i hele 15 kampe på tværs af alle turneringer, og det skyldes i stort omfang det hårde arbejde som Xavi har lagt for dagen. Præsident Joan Laporta har derfor også kun roser tilovers for cheftræneren.

Barca har efterhånden fået opbygget et helt fænomenalt momentum, som også kan aflæses på den nuværende form. Catalanerne har fået skabt et solidt forspring på otte point til Real Madrid i La Liga, hvilket kommer efter nogle hårdt tilkæmpede sejre, hvor mange har været smalle.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca slog senest Sevilla med hele 3-0, og Xavi har virkelig fået styr på tropperne efter nytår, hvor det også er blevet til en sejr i Supercuppen over Real Madrid. Og netop Xavi havde Joan Laporta kun ros tilovers for, da præsidenten udtalte sig til pressen ved et arrangement.

'Xavi har gjort det helt fantastisk, siden han ankom til Barca. Han har lavet et fremragende stykke arbejde, og selvom der også har været stor modgang, så har han formået at skabe en sensationel kemi på holdet', udtalte Laporta til avisen El Mundo Deportivo.

'Vi klarer os rigtig godt i La Liga. Hvis vi inden sæsonstart havde fået at vide, at vi halvvejs inde i sæsonen havde 53 point og en otte points føring, så ville vi være ekstatiske', afsluttede Laporta.

Barca har da også været helt fantastiske på det seneste, og med ti sejre i træk, så står holdet godt rustet til de kommende udfordringer. Catalanernes næste kamp er på søndag imod Villarreal på udebane, inden det første opgør i Europa League venter imod Manchester United..:FORSIDE:.