fbpx

Joan Laporta: 'Vi har fået vendt situationen'

FCBARCELONA.DK - 15.06.23

// Joan Laporta

Joan Laporta holdt i går tale ved et arrangement for klubbens ældste medlemmer og her gav han en status på den aktuelle situation. Han glædede sig blandt andet over, at mange ting udvikler i den rigtige retning.

'Det har været en god sæson rent sportsligt. Vi nåede vores primære mål, nemlig at vinde La Liga. Det skyldes for en god dels vedkommende Xavi Hernández og hans stab, men også spillerne. Jeg vil også fremhæve klubbens arbejde, for det har hjulpet til med at nå målet, men vi ønsker mere og jeg er den første' indledte han ifølge avisen Marca.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi har i flere uger arbejdet på at forstærke førsteholdet, for vi vil aspirere til det hele i næste sæson. Vi ønsker at have store muligheder for at vinde alle turneringer. Det er ikke nemt, for vores lønomkostninger er meget høje. Vi har løbende fået dem reduceret, men der skal mere til, for at økonomien bliver holdbar' sagde han videre.

'Vi kan registere væsentlige spillere i vores projekt og det havde vi ikke kunne gøre uden vores økonomiske plan. Vi har fået vendt situationen. Vi er kommmet over en meget vanskelig situation' fortsatte Barca-præsidenten.

'Sagen om Negreira (korruptionsanklagerne, red.) er en kampagne der er startet for at skade vores klub. Jeg kan kun gentage, at FC Barcelona aldrig har forsøgt at påvirke turneringer eller opnå en sportslig fordel. Man kan læse alt i vores regnskaber og vi har ikke haft et mål om at skjule noget. Barca er den primært interesserede i, at det bliver undersøgt til bunds, for det er vores image og ære der står på spil' slog han fast.

Til sidst blev ombygningen af Camp Nou omtalt. 'Vi er ved at opfylde tilhængernes kollektive drøm. Vi har fået skabt en proces omkring arbejdet med Camp Nou og har fået den nødvendige finansiering på plads. 20 investorer har bidraget med 1.400 millioner euro på nogle tilfredsstillende vilkår for Barca. Nu skal vi spille halvandet år på Montjuic, for at få verdens bedste stadion' afsluttede han..:FORSIDE:.