fbpx
Annonce

Javier Tebas: 'Barca er økonomisk godt på vej'

FCBARCELONA.DK - 19.03.22

// Javier Tebas

ps5 art


La Ligas præsident Javier Tebas følger tæt med i udviklingen omkring Barcas stramme økonomi, men i går kom han beroligende nyt. Han ser tegn på bedring, men tror ikke der bliver råd til Haaland.

'Barca er en meget stor klub, der er i stand til at skabe store indtægter. Det vigtige lige nu er, at FC Barcelona har nedbragt deres udgifter til lønninger til den trup, de planlægger til næste sæson. De er godt på vej og der er ikke grund til at bekymre sig om deres situation' udtalte Tebas i går til mediet Sportyou.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Når en finansiel institution som Goldman Sachs låner dem så mange penge, er det fordi situationen er god. Det er ikke let at låne den sum penge. Jeg ved også at de har talt med CVC (kapitalfond om salg af tv-rettigheder, red.). Barcelona er godt på vej til at få løst situationen' fortsatte han.

Tebas tror dog ikke, at Barca bliver i stand til at hente en topspiller som Erling Haaland, som der har været så mange rygter om. 'Når man hører hvad Erling Haaland tjener, tror jeg ikke Barcelona har råd til det, men det kan jeg ikke sige noget om. De tager deres sportslige beslutninger ud fra de økonomiske muligheder, men jeg mener det bliver svært at få ham til Camp Nou. Der kan dog ske ting, så længe de overholder den økonomiske fairplay' afsluttede han.

.:FORSIDE:.