fbpx

Interessen fra Saudi-Arabien presser Barca

Simon Arun Vrábel - 29.02.24

Flere klubber i Saudi-Arabien udviser stor interesse i flere af Barcas spillere, og med tilbud og løfter om enorme lønninger, som Barca på ingen måder kan matche. Det presser klubbens lønstruktur i en tid hvor økonomien lider.

Saudi-Arabien har længe ønsket at begå sig på den internationale fodboldscene på samme måde, som Qatar gør det ved at hente store navne til deres nationale liga, og især Barca er kommet i den mellemøstlige klubs søgelys.

Der har været adskillige rygter om en stor interesse for Robert Lewandowski, Sergi Roberto har angiveligt netop afvist et tilbud fra Saudi Arabien, og Raphinha forventer man endnu engang at modtage et stort tilbud på til sommer. Dertil har der været løse rygter om interesse i Ter Stegen, som snart fylder 32 år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den store interesse i Barca-spillerne følges ikke kun op ad store transfersummer, men også enorme lønsummer, og tidligere har man hørt om lønpakker som inkludere privatfly og luksusvillaer, og alt dette sætter Barcas ledelse under et enormt pres. Det fortæller avisen Mundo Deportivo, som samtidig beretter om, at interessen ikke har udsigt til at blive mindre i sommerens transfervindue.

Økonomien i Barca er presset, og derfor kan man være tvunget til at lytte på kæmpe tilbud, men samtidig skal man fastholde balancen om at have en konkurrencedygtig trup, som skal kunne kæmpe om titler både i ligaen, men også Supercuppen, Copa del Rey og vigtigst af alt Champions League.

Dertil kommer den interne udfordring med klubbens lønstruktur, som Laporta ufravigeligt ønsker at fastholde, men opgaven er svær, når klubber i Saudi-Arabien kan tilbyde lønsummer og andre goder, som kan virke uvirkelige fra tilværelsen i Barca.

Barca er dog blandt verdens største klubber, og La Liga er blandt verdens bedste, hvor Saudi-Arabien er meget langt bagud på det sportslige parameter. Derfor vil de sportslige ambitioner hos de eftertragtede spillere sandsynligvis blive vægtet højere end de mange penge der tilbydes.

raphinha42F

.:FORSIDE:.