fbpx

Interessen for Abde kan blive en økonomisk redning

Anders Lang Jensen - 23.03.23

// Abdessamad Ezzalzouli

Abde Ezzalzouli er i denne sæson udlejet til Osasuna i La Liga, og planen med offensivspilleren er, at han skal vende tilbage til Barca til sommer. Abde har dog interesse udefra, og det kan blive særdeles vigtigt for Barcas pengepung.

21-årige Abde Ezzalzouli har fået pænt med spilletid for Osasuna i sæsonen indtil videre, og på Camp Nou er man tilfreds med kantspillerens udvikling. Den unge offensivspiller tiltrækker sig dog også opmærksomhed udefra, og det kan vise sig afgørende for Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


For selvom det er planen, at Abde Ezzalzouli vender hjem og får en rolle i Barca, vil klubben lytte til eventuelle bud, der måtte ligge i omegnen af 25 millioner euro. Klubber som Chelsea, Tottenham og Atletico Madrid meldes på banen, og derfor er en høj transfersum på ingen måde urealistisk. Det melder avisen Mundo Deportivo.

Ledelsen er opmærksom på, hvilken økonomisk case der kan ligge i at sælge Abde til sommer og dermed indkassere en attraktiv transfersum. Sådan et salg vil hjælpe økonomien betragteligt og samtidig åbne for at forstærke andre steder i truppen som eksempelvis højreback-positionen.

Kan Barca ikke få så høj en transfersum, som håbet, er man efter sigende mere end klar til at beholde Abde Ezzalzouli i truppen til næste sæson, i håbet om at han kan tage næste skridt og blive en fast del af Xavis førsteholdstrup.

abde4

.:FORSIDE:.