fbpx

Inter Milan ønsker kun penge for Lautaro Martínez

Magnus Wind - 20.03.20

© Getty Images
// Lautaro Martínez

Barca har længe ønsket at tilføje Lautaro Martínez som en langsigtet erstatning for Luis Suárez. Hans klub Inter Milan, ønsker dog kun penge for angriberen og ingen andre spillere involveret, hvilket Barca ellers foretrækker.

Igennem det meste af sæsonen har rygterne svirret vedrørende Barca og Lautaro Martínez, men angriberens klub Inter Milan, har vist sig at være en hård forhandlingspartner. Tidligere har flere medier skrevet, at den catalanske klub ønskede at afgive et tilbud som involverede et pengebeløb samt en spiller. Her har blandt andre Ivan Rakitić og Arturo Vidal være nævnt som de mest sandsynlige kandidater. 

Nu skriver den catalanske avis Sport, at Inter ikke ønsker at få inkluderet en spiller i handlen, men udelukkende vil have penge for Martínez. Dette kan afskrække Barca fra at byde på angriberen. Catalanerne synes nemlig at Martínez' frikøbsklausul på 111 millioner euro, svarende til cirka 830 millioner danske kroner, er for høj og ønsker derfor at inkludere en spiller, hvilket vil sænke beløbet som catalanerne skal betale.

På trods af disse meldinger, så ligner Barca stadig en favorit til at hente Lautaro Martínez i sommeren transfervindue.

 

.:FORSIDE:.