fbpx

Iniesta fortsætter karrieren i Emirates Club FC

FCBARCELONA.DK - 10.08.23

// Andrés Iniesta

Selvom Andrés Iniesta nærmer sig de 40 år, har han ingen planer om at lægge støvlerne på hylden. Efter nogle år i Japan, har Barca-ikonet netop tegnet kontrakt med Emirates Club FC fra de Arabiske Emirater.

Iniesta er en af de allerstørte profiler i Barcas lange historie. 674 kampe nåede han at spille for blau-grana, inden han i 2018 valgte at trappe karrieren ned med et skifte til japanske Vissel Kobe. Tidligere på sommeren sagde han farvel til japansk fodbold, men forsikrede samtidig om, at han havde mod på mere et andet sted.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er det så officielt, at Iniesta fortsætter sin karriere i Emirates Club FC. 'For mig og min familie er dette en ny udfordring, et nyt kapitel. Jeg kommer med store forhåbninger, akkurat som da jeg var i Barcelona og i Japan. Jeg ønsker at fortsætte med at nyde at spille fodbold' udtalte han ved sin præsentation ifølge avisen Sport.

Iniesta har tegnet kontrakt for en enkel sæson, med mulighed for forlængelse med yderligere en.

Der var længe rygter om, at Iniesta ville tilslutte sig sine gamle venner fra Barcelona, Messi, Busquets og Alba, der alle nu spiller for Inter Miami, men Iniesta indleder nu et nyt eventyr i De Arabiske Emirater..:FORSIDE:.