fbpx

Iniesta: 'Barcas ageren har ikke været særlig pæn'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 15.01.20

© Getty Images
// Andrés Iniesta // Valverde

Iniesta melder sig nu i koret af store Barca-skikkelser, der ikke bakker op om ledelsens behandling af Ernesto Valverde. Iniesta opfordrer til, at man opfører sig respektfuldt overfor sin nuværende træner.

Få personer har den samme indsigt og status som Andrés Iniesta, når det kommer til at kommentere det, der sker i FC Barcelona. I et interview med El Transistor giver midtbanelegenden nu sit besyv med på fyringen af Ernesto Valverde og forløbet op til.

'Barcelonas ageren har ikke været særlig pæn. Du bliver nødt til at respektere din træner. Måden hvorpå ting bliver gjort, er ofte det, der kan gøre mest ondt' lød det klart fra Vissel Kobe-profilen, som dermed tilslutter sig gruppen af store Barca-skikkelser, såsom Guardiola og Luis Enrique, der heller ikke bryder sig om ledelsens håndtering af situationen.

Iniesta valgte at udtale sig diplomatisk i forhold til ledelsen, men understregede samtidig, at han ikke bakker op om deres agenda: 'Jeg taler ikke meget med Bartomeu, men mit forhold til ham og andre personer i klubben er fint. Jeg mener ikke at forløbet har været kønt. Hverken for træneren, spillerne eller fansene' fortsatte han utvetydigt.

Iniesta kommenterede samtidig på muligheden for, at hans tidligere holdkammerat, Xavi Hernández, en dag overtager trænergerningen. 'Den person der bedst ved, hvorvidt han er klar til jobbet, er Xavi selv. Koemann og Xavi har begge spillet for Barca. Den ene har mere erfaring end den anden, men det er ikke afgørende' kom det til slut fra Iniesta.

.:FORSIDE:.