fbpx

Ilias Akhomach meldes tæt på skifte til Villareal

Anders Lang Jensen - 09.06.23

© Getty Images
// Ilias Akhomach

19-årige Ilias Akhomach var spået en stor fremtid i Barca, men offensivspilleren har ikke villet forlænge sin aftale med klubben. Nu forlader han klubben på en fri transfer, og destinationen bliver meget vel Villareal i La Liga.

Ilias Akhomach er en del af Barca Atletic-holdet, men udviklingen har ikke været som håbet det seneste års tid. Samtidig har kantspillerens lejr ikke blevet enig med Barca om en forlængelse, og dermed forlader Akhomach officielt klubben, når måneden er omme.

Ifølge avisen Sport tyder alt på, at destinationen bliver La Liga-klubben Villareal, der henter Ilias Akhomach på en 4-årig kontrakt om ganske få uger. Her vil talentet tilslutte sig den tidligere Barca-træner Quique Setien hos klubben med kaldenavnet ’Den gule ubåd’.

Artiklen fortsætter under annoncen


Akhomach fik debut for førsteholdet i Barca kort efter Xavis ansættelse som cheftræner og viste dengang lovende takter som blot 17-årig. Udviklingen er dog gået i den forkerte retning, og parterne skilles altså nu ved kontraktudløb denne sommer.

Ilias Akhomach har haft særdeles flotte tilbud på hånden, og specielt engelske Leeds United blev meldt tæt på en aftale med offensivtalentet. En aftale mellem de to parterne brød dog sammen sidste måned, og i stedet må Akhomach sandsynligvis prøve at få gang i seniorkarrieren hos Villareal.

akhomach2

.:FORSIDE:.