fbpx
Annonce

Ilaix Moriba må stadig ikke træne med førsteholdet

FCBARCELONA.DK - 17.07.21

// Ilaix


Det er tydeligvis svært for Barca at blive enig med Ilaix Moriba om en ny kontrakt og det betyder, at det unge stortalent stadig må træne med B-holdet. Det er slet ikke er optimalt for Koeman, der regner med midtbanespilleren.

Ronald Koeman har stor tillid til den 18-årige Ilaix Moribas potentiale. Det så man i sidste sæson, hvor han fik en hel del spilletid på førstholdet og gjorde det godt.

Derfor ærgrer det helt sikkert Koeman at måtte undvære Ilaix her i sæsonopstarten, hvor en flok spillere fra B-holdet træner med førsteholdet. Her ville Ilaix være oplagt at have med, men sådan ønsker klubbens ledelse det ikke. Da holdet trænede lørdag formiddag, var Ilaix stadig ikke med.

Man er i gang med svære forhandlinger med Ilaix der skal gøre ham til førsteholdsspiller, men kravene fra hans repræsentanter er umulige at imødekomme. Det understreger klubben ved at kræve at Ilaix bliver med B-holdet og træner, til der kommer en afklaring.

Det er et drastisk skridt at tage og det vidner om stor afstand mellem parterne. Barcas økonomi er under pres og man ønsker ikke tegne en kontrakt med Ilaix, som kan skabe ulighed i truppen og gøre det svært at forhandle med andre spillere.

Der er næppe tvivl om, at andre klubber, specielt i Premier League, står klar til at tilbyde Ilaix mere end Barca kan og vil. Det er muligvis det som får hans repræsentanter til at kræve mere fra Barca, så det kan blive svært at bive enige.

Ilaix' kontrakt med Barca B udløber om et år, så bliver man ikke enige, står valget mellem et salg denne sommer eller en sæson på B-holdet. Det tales endda om at lade Ilaix spille sæsonen med ynglingeholdet Juvenil A, så han ikke tager plads fra et andet talent på B-holdet.

Meget vil nok afhænge af Ilaix' lyst til at blive i Barca. Vil han satse på succes i barndomsklubben, eller vil han fortsætte karrieren i anden klub, hvor pengene er større?

.:FORSIDE:.