fbpx
Annonce

Ilaix: 'Jeg forlader en stor klub som jeg skylder meget'

FCBARCELONA.DK - 01.09.21

© Getty Images
// Ilaix

Kort efter at det var blevet officielt bekræftet, at Ilaix Moriba fortsætter karrieren i tyske Red Bull Leipzig, kom den nu tidligere Barca-spiller med en afskedshilsen til klubben, som han erkender han skylder meget.

 

Artiklen fortsætter under annoncen
mbb2023

 

 
Her er hvad Ilaix skrev på Instagram:

'I dag forlader jeg en stor klub som jeg skylder meget. Tak til FC Barcelona for den udvikling jeg havde i La Masia og for at tillade mig at leve min drøm. Jeg ankom som et barn og rejser nu som en ung mand, der ønsker en ny udfordring i et andet land. Jeg vil gerne takke alle i klubben, hver holdkammerat og hver træner som jeg har haft, og Ronald Koeman, for at give mig muligheden for at debutere. Jeg vil også gerne takke for den støtte som tilhængerne har givet mig gennem alle disse år. Alle minderne vil altid være i mit hjerte' skrev han.

Senere kom Ilaix med en udtalelse på Leipzigs hjemmeside. 'Jeg er overbevist om, at Leipzig er det næste ideelle skridt i min karriere og for min fremtidige udvikling. Det var i sidste ende årsagen til min beslutning om at skifte' udtaler han blandt andet.

Den 18-årige Ilaix Moriba nåede at spille 18 kampe med Barcas førstehold i sidste sæson.

.:FORSIDE:.