fbpx
Annonce

I Italien gnider de sig i hænderne over Messi

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.08.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Lionel Messis fremtid i Barca er usikker og det gnider de sig i hænderne over i Italien. De store italienske sportsaviser fortsætter således med at sætte argentineren i forbindelse med et skifte til Inter Milan.

Bliver Messi i Barca eller finder han sig en ny klub? Det er de helt store spørgsmål i det catalanske og resten af fodboldverdenen i øjeblikket. De seneste meldinger går på, at Messi er mere ude end inde i den catalanske storklub.

På La Gazzetta dello Sports forside kan man endnu engang læse historien om, at Messi er på vej til Inter. I Italien er historien stor og det er selvfølgelig klart, når der er tale om verdens bedste fodboldspiller. Her hæfter man sig særligt ved, at Messis far har købt hus i Milano og historien pryder alle de store sportsaviser.

Avisernes historier også går på, at Messi godt kan se sig selv i Inter, men det hele er op til Inters stenrige formand Steven Zhang om at hente Messi til klubben. Argentineren har en frikøbsklausul på svimlende 700 mio. euro, hvilket svarer til 5,2 mia. kroner.

I Italien glæder de sig også over, at det nu ser ud til, at det er mere sandsyndligt end nogensinde før at hente Messi til italiensk fodbold. Det skyldes, at Messi angiveligt er i tvivl om hvorvidt han ønsker at fortsætte i Barca eller forlade klubben.

.:FORSIDE:.