fbpx

I dag kan Yamal skrive fuldtidskontrakt med Barca

Anders Lang Jensen - 13.07.23

// Lamine Yamal

I dag torsdag fylder stortalentet Lamine Yamal 16 år, og det betyder, at han kan underskrive en professionel kontrakt. Parterne er enige om en aftale, og allerede i dag kan Barca potentielt offentliggøre kontrakten.

I april fik Lamine Yamal debut på førsteholdet mod Real Betis og dermed blev han den yngste spiller nogensinde til at få debut for Barca. I dag fylder stortalentet 16 år, og dermed kan Yamal langt om længe underskrive en professionel kontrakt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har længe været i dialog med Lamine Yamal om at underskrive en professionel kontrakt på Camp Nou, når alderen tillod det. Det gør den fra i dag, og det ventes at være et spørgsmål om tid, før Barca kan præsentere den utroligt vigtige forlængelse med fremtidens mand i Barca-offensiven.

Ifølge avisen AS vil kontrakten meget vel være på tre år med mulighed for yderligere to sæsoner oveni. Den nye kontrakt vil gøre at Lamine Yamal kommer mere med omkring førsteholdet, mens han også vil kunne få kampe på ungdomsholdene og andetholdet Barca Atlètic.

yamal6

.:FORSIDE:.