fbpx
Annonce

I aften tager flere af spillerne afsked med Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 22.05.22

// Villarreal

Den bliver en speciel aften for en række af Barcas spillere, for det ligger fast, at flere af dem forlader klubben efter sæsonen efter ønske fra Xavi. Dermed bliver det sidste kamp på Camp Nou for flere af spillerne.

Stort set alle fodboldspillere drømmer på et tidspunkt om at spille i Barca-trøjen på Camp Nou, men det er få der får drømmen opfyldt. Derfor er det også vemodigt for en Barca-spiller, når sidste kamp på den legendariske hjemmebane indfinder sig.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det bliver tilfældet for flere af førsteholdstruppens spillere i aften mod Villarreal, der er sæsonens sidste officielle kamp. Efter denne kamp resterer der kun en opvisningskamp i Australien i næste uge.

På et pressemøde i går bekræftede Xavi, at han havde fortalt Mingueza, Puig, Umtiti og Braithwaite, at de havde fået at vide, at deres tid i klubben var slut. Xavi supplerede med, at der var flere der havde fået samme besked, uden at sætte navne på. Neto, Adama, Luuk de Jong, Alves og Lenglet kan være andre spillere, der har fået den kedelig besked.

Det er anderledes med Ousmane Dembélé, som Xavi meget gerne vil beholde, men som muligvis forlader Barca efter sæsonen. Det kan derfor også meget vel blive hans sidste kamp. Det kan heller ikke afvises at Frenkie de Jong og Memphis har deres sidste optræden på Camp Nou i aften.

Spørgsmålet er hvor mange af de afskrevne spillere der kommer i aktion i aften mod Villarreal. Med de afbud der er, kan det godt blive til spilletid for Alves, Lenglet og Puig.

Kampen spilles kl. 22.00 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.