fbpx

I aften spiller Barca sommerens sidste testkamp

FCBARCELONA.DK - 08.08.23

// Gamper // Tottenham // Estadi Olímpic Lluís Companys

Efter at have spillet tre træningskampe i USA, skal Barca i aften ud i sommerens sidste testkamp, når de tager imod Tottenham på den midlertidige hjemmebane på Montjuic, i det traditionsrige Gamper-opgør.

Først i slutningen af 2024 forventes Spotify Camp Nou at kunne bruges igen og i mellemtiden spiller holdet sine hjemmekampe på Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuic-bjerget midt i Barcelona. I aften bliver det første kamp på den midlertidige hjemmebane.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Her handler det om Trofeu Joan Gamper, opkaldt efter klubbens stifter, hvor Tottenham er inviteret som modstander. For begge holds vedkommende er det sidste testkamp inden sæsonen for alvor skydes i gang med officielle kampe. For Barcas vedkommende indleder de ligaen på søndag med en udekamp mod Getafe.

Udover at spille kampen, bruges Trofeu Joan Gamper også til at præsentere holdet for tilhængerne. Her vil træner Xavi Hernández og førsteanfører Sergi Roberto holde taler inden kampen fløjtes i gang.

Der vil naturligt være stor fokus på de nytilkomne Ilkay Gündogan, Oriol Romeu og Iñigo Martínez, men også Ousmane Dembélé vil tiltrække sig stor opmærksomhed, på grund af hans meget omtalte skifte til PSG, der endnu ikke er faldet på plads.

Cheftræner Xavi Hernández vil helt sikkert bruge kampe som forberedelse til søndagens ligadebut mod Getafe og derfor vil startopstillingen mod Tottenham nok give et fingerpeg om, hvad der kan forventes på søndag.

Kampen mod Tottenham fløjtes i gang kl. 20.00 og den vises desværre ikke på dansk tv..:FORSIDE:.