fbpx

Hyldestkamp for Ronaldinho i august er lagt på køl

FCBARCELONA.DK - 17.03.20

© Getty Images
// Ronaldinho

Med Ronaldinhos aktuelle situation med fængsling for at besidde et falsk pas, har Barca angiveligt valgt at udskyde planerne om en hyldestkamp for klublegenden, der ellers var planlagt til den 19. august.

Det var radiostationen RAC1 der i slutningen af februar måned fortalte, at Barca arbejdede på at arrangere en hyldestkamp for Ronaldinho den 19. august, med deltagelse af nogle af de profiler han både har spillet sammen med og stået overfor gennem sin lange karriere.

Ronaldinhos varetægtsfængsling i Paraguay har dog nu angiveligt fået planerne lagt på køl, for inden at Barca offentligt går ud og bekræfter kampen, ønsker man at se hvad der sker med brasilianeren. Det skriver avisen Sport.

Ronaldinho er udnævnt til ambassadør for FC Barcelona og han spiller med på veteranholdet Barca Legends, når tiden tillader det. Derfor kommer sagen om det falske pas som en skidt nyhed for Barca, for klubbens image kan blive skadet af, at arrangere en hyldestkamp samtidig med, at Ronaldinho står midt i en retssag, hvor han risikerer at blive dømt skyldig. Det er nemlig en kendsgerning, at han var i besiddelse af et falsk paraguyansk pas og det er en alvorlig forbrydelse.

Derfor vælger Barca nu at lægge planerne på køl for at se, hvad det hele ender med. Holdningen er, at man på et senere tidspunkt kan spille kampen, hvis det findes rigtigt.

Ronaldinho huskes i dag som en af de største spillere i Barcas historie, hvor han i perioden 2003 til 2008 spillede 207 kampe og henrykkede Camp Nou og hele fodboldverden med sit utrolige spil, gode humør og store smil. 94 mål og 56 assists blev det til.

.:FORSIDE:.