fbpx
Annonce

Hvad sker der nu med Puig, Umtiti, Pjanic og Collado?

FCBARCELONA.DK - 01.09.21

// Umtiti // Miralem Pjanic // Collado


Koeman ønskede at skille sig af med Riqui Puig, Umiti, Pjanic og Collado i sommerens transfervindue, men de er alle stadig i klubben. Spørgsmålet er så hvad der sker med dem. Vi kommer her med et bud.

 

Artiklen fortsætter under annoncen
mbb2023

 

Havde det stået til Koeman, var alle fire spillere i dag i andre klubber. Deres situationer er dog ikke ens, så det er også forskelligt hvad der kan ske for dem.

Riqui Puig:
Han ønskede selv at blive, selvom Koeman tydeligvis ikke har den store tillid til catalaneren. Koeman har anbefalet Puig at blive lejet ud for at få spilletid, men det skete altså ikke. Dermed tegner det til en sæson for Riqui Puig med masser af tid på bænken og måske en lejeaftale til janaur.

Samuel Umtiti:
Koeman tror ikke på at Umtiti kan nå tidligere tiders høje niveau. Derfor ønskede han ham solgt eller udlejet. Umtiti vil dog kæmpe for sin chance, men spørgsmålet er hvor meget spilletid det bliver til. Også her kan et klubskifte til vinter blive aktuelt.

Miralem Pjanic:
Hans situation er ekstra svær, for han har opgivet at triumfere i Barcelona, og klubben vil gerne af med ham, men det lykkedes ikke at finde en løsning. Det er ikke alle lande der har lukket deres transfervinduer, så måske et skifte stadig kan blive aktuelt. De store ligaer er dog ude af billedet. Kommer der ikke en løsning, bliver det en kedelig sæson på bænken for den bosniske spiller.

Alex Collado:
Hans situation er helt speciel. Han vil ikke spille på B-holdet længere og Barca har ikke registreret ham som en del af førsteholdet. Koeman regner ikke med angriberen, så ligesom med Pjanic, må der kigges mod nogle af de mindre ligaer i Europa.

.:FORSIDE:.