fbpx
Annonce

Hvad betyder Neymars forlængelse for Messi?

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.05.21

// Neymar // Lionel Messi


For en uge siden forlængede Neymar lidt overraskende sin kontrakt med PSG til sommeren 2025, selvom han engenlig mest blev sat i forbindelse med Barca. Spørgsmålet er hvad forlængelsen vil betyde for Messis fremtidsplaner?

Neymar og Messi er gode venner efter deres fælles tid i den catalanske storklub. De to sydamerikanere har begge ønsket at spille sammen igen efter at Neymar forlod Barca for nu snart fire år siden. Det så ud til Neymar ønskede at komme tilbage til Barca for at spille med argentineren igen.

Det kommer ikke til at ske lige foreløbig, da Neymar lørdag i sidste uge forlængede sin kontrakt med sin franske klub. Dermed ser det meget svært ud for Barca at hente brasilianeren hjem. Klubben har da angiveligt også droppet planerne om ham.

Men spørgsmålet er hvad Messi tænker om Neymars forlængelse. Meldingerne gik kort før Neymars forlængelse med PSG på, at Joan Laporta havde talt med Messi om blandt andet at hente Neymar tilbage til sommer for at vise Messi, at Barca får et stærkt hold i næste sæson.

Med Neymar ude af billedet må Barca nu se andre veje efter fortstærkninger til sommer. Messi havde måske set frem til at spille sammen med Neymar i Barca igen i den nye sæson, så måske han nu tænker om han skal tage til PSG for at spille med brasilianeren der.

De fleste rygter lige nu går dog på, at Messi forlænger med Barca.

.:FORSIDE:.