fbpx

Holdkammerat: 'Romeu passer perfekt til Barca'

Peter Vyff - 03.07.23

// Arnau Martínez // Oriol Romeu

Selvom det er kommet som noget af en overraskelse, så lader det nu til at Oriol Romeu nærmer sig et skifte til Camp Nou. Midtbanespillerens holdkammerat Arnau Martínez føler sig helt sikkert på, at det nok skal blive en succes.

Barca er efterhånden stødt ind i flere problemer i forbindelse med at finde en erstatning for Sergio Busquets. Catalanerne har haft snøren ude efter flere spillere, såsom Joshua Kimmich, Rúben Neves, Martín Zubimendi, og senest Marcelo Brozović, men endnu er missionen ikke lykkes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen har nu derfor set sig varme på Oriol Romeu fra Girona, der forventes at koste 10 mio. euro. Cheftræneren Xavi skulle allerede have accepteret ankomsten af den tidligere Barca-spiller, der har sin styrke på den defensive midtbane, hvor han betragtes som en stærk boldbryder.

I forbindelse med den mulige skifte, har avisen Sport forhørt sig Arnau Martínez, for at få hans vurdering af holdkammeraten Romeu: 'Jeg synes han er en topspiller, og det har været helt utroligt at se, hvordan han arbejder på og udenfor banen i sidste sæson. Han er en type, der samler alt erfaring til sig, og han passer perfekt til Barca' sagde forsvarsspilleren og tilføjede: 'Jeg har ikke talt med Oriol, og jeg ved derfor ikke, hvad han beslutter sig for, men hans niveau er uden tvivl højt nok til Barca'.

Interessant nok, så er Romeu ikke den eneste Girona-spiller som Barca har været meldt interesseret i. Catalanerne har også haft fokus på den 20-årige Arnau Martínez, der også blev bedt om at forholde sig til opmærksomheden fra Camp Nou: 'Min drøm er at spille på et stort hold, og vinde en masse titler - om det er hos Barca eller et helt andet sted. Hvor end det er, så vil jeg altid forsøge at udvikle mig og få det bedste ud af min karriere' afsluttede højre backen.

Det er værd at bemærke, at både Oriol Romeu som Arnau Martínez har en fortid i Barcas akademi La Masia..:FORSIDE:.