fbpx

Her er Barcas plan A, B, C og D til Busquets-afløser

Anders Lang Jensen - 27.06.23

// Sergio Busquets

Barcas vigtigste opgave denne sommer er at erstatte Sergio Busquets på den defensive midtbane, men missionen er ikke nem. Xavi og ledelsen har en klar prioritetsliste, men klubben får svært ved at indfri topmålene til positionen.

Tidligere på sommeren har navnene Martín Zubimendi og Joshua Kimmich ofte været sat i forbindelse med Barca, og netop de to er Xavis henholdsvis plan A og B som en erstatning for Sergio Busquets. Men økonomisk ligner de to profiler en umulighed, og derfor eksisterer en plan C og D også.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo er Inters Marcelo Brozović Barcas plan C, og kroaten fylder i disse dage stort det hele i mediebilledet omkring klubbens jagt på en ny defensiv midtbanespiller. 30-årige Brozović er mere realistisk end Zubimendi og Kimmich, hvorfor kroaten ser ud til at være favoritten lige nu.

Udover Brozović opererer ledelsen også med en plan D til 6’er-positionen, hvor spillere som Dani Parejo fra Villareal og Oriol Romeu fra Girona nævnes. Internt er forhåbningen dog, at man kan sikre sig Marcelo Brozović, fordi man ser en stor niveaumæssig forskel ned til plan D og derunder.

Barca virker til at have indset, at det er en umulighed at hente den klare førsteprioritet Martín Zubimendi denne sommer, men kravet om at hente en defensiv midtbane er fortsat uændret. Lige nu peger det på, at Barca har udset sig Marcelo Brozović, som man altså nu har intensiveret jagten på.

brozovic3

.:FORSIDE:.