fbpx
Annonce

Henry: 'Messi bør tage tilbage til Barca'

FCBARCELONA.DK - 03.04.23

// Lionel Messi // Thierry Henry

Spekulationerne omkring Lionel Messis mulige skifte tilbage til Barca efter denne sæson tager til dag for dag, og nu melder en tidligere Barca-profil sig på banen. Franske Thierry Henry vil have argentineren tilbage til Camp Nou.

Det var i nogle udtaleler søndag, at Thierry Henry gjorde det meget klart, at han ønsker at se Lionel Messi skifte tilbage til Barca, når kontrakten med Paris Saint-Germain udløber den 30. juni.

'Min udtalelse er ikke information, men blot mit eget ønske. Lionel Messi bør tage tilbage til Barca for kærligheden til fodbold. Derudover forlod han ikke klubben som han fortjente det' sagde Henry om sin tidligere holdkammerat.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg har selvfølgelig ingen indflydelse, men jeg mener, at det ville være meget smukt hvis det skete. Jeg blev meget glad, da han besluttede at rykke til fransk fodbold, men sandheden er, at da jeg så ham græde ved sin afsked med Barca, så var det hårdt'.

'Jeg aner ikke om det kommer til at ske og jeg ved ingenting om rygterne, men det er blot min egen personlig følelse og mit ønske' sagde Thierry Henry til slut.

Dermed melder den tidligere Barca-angriber sig i koret over de mange tilhængere, som inderligt håber på at se historiens bedste fodboldspiller nogensinde trække i Barca-trøjen igen til næste sæson.

.:FORSIDE:.