fbpx
Annonce

Hele 11 spillere har fortsat usikker fremtid i Barca

Anders Lang Jensen - 02.08.22

Barca har haft godt gang i sommerens transferaktiviteter, men udskiftningerne i truppen har mest været nye ansigter. En lang række spillere kan fortsat forlade Camp Nou inden månedens udgang, men det kræver fokuseret arbejde.

Det bliver altafgørende for klubben at sende en række spillere ud af klubben for at fgøre plads til registreringerne af de nye profiler. Mange spillere har en uvis fremtid i klubben, og håbet er at finde nye græsgange til så mange som muligt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Neto, Samuel Umtiti, Riqui Puig, Martin Braithwaite, Miralem Pjanić, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Sergino Dest, Abde Ezzalzouli, Alex Collado og Alejandro Baldé har alle chancer for at forlade Barca inden vinduets lukning om en måned – altså hele elleve spillere i den nuværende førsteholdstrup.

Barca råder over en utrolig bred trup, og arbejdet lige nu handler for ledelsen om at finde løsninger for de nævnte spillere. Størstedelen har ingen rolle at spille på Xavis mandskab, mens enkelte kan indbringe store transfersummer såsom Frenkie De Jong, Sergino Dest og Memphis Depay.

Alt tegner derfor til en hektisk august måned i Barcelona, hvor der skal findes løsninger på rigtig mange ting.

memphis4

.:FORSIDE:.