fbpx
Annonce

Hector Bellerín kan blive løsningen på højre back

FCBARCELONA.DK - 18.08.22

// Hector Bellerín

Barca fortsætter jagten på en ny højre back og noget kunne tyde på, at den tidligere La Masia spiller Hector Bellerín kan blive løsningen. Den 27-årige catalaner får muligvis lov til at forlade Arsenal på fri transfer.

Bellerín er en af de mange spillere fra La Masia der i en meget ung alder søgte andre steder hen i jagten på succes. Bellerín kom til Barcas akademi som 8-årig og var der i otte år, inden han som 16-årig valgte at skifte til Arsenal.

Her udviklende Bellerín sig flot og han blev hurtigt en bærende spiller på holdet. I alt syv sæsoner spillede han for Londonklubben, hvor det blev til 239 kampe, 9 mål og 29 assists. I sidste sæson valgte Arsenal at udleje Bellerín til Betis, hvor han spillede de fleste at holdets kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Betis ville gerne beholde Bellerín, men havde ikke pengene til at købe ham. Derfor er højre backen tilbage i London og skal finde ud af, hvad fremtiden skal bringe.

Der er forlydender om at Barca stærkt overvejer at sælge Sergiño Dest og så får Xavi brug for en afløser. Her er de foretrukne kandidater Juan Foyth fra Villarreal og Thomas Meunier fra Dortmund. Begge spillere bliver dog svære og dyre at hente.

Det kan bringe Bellerín i spil, for der resterer kun et enkelt år af hans kontrakt med Arsenal og der er forlydender om, at de er klar til at lade ham rejse gratis, hvis han vil give afkald på sin løn for resten af sæsonen.

Bellerín kan derfor meget vel blive løsningen på højre back positionen og med sin baggrund i La Masia, erfaringen fra La Liga i sidste sæson samt sine kun 27 år, er der meget der taler for et comeback i barndomsklubben.

Det er langt fra første gang at Bellerín er et emne på Camp Nou. De to seneste somre har han også været i spil, uden at det blev til noget.

.:FORSIDE:.