fbpx
Annonce

Hakimi: 'Vi skal have sejren med til Paris'

Peter Vyff - 16.04.24

// PSG // Achraf Hakimi

Selvom Barca sikrede sig et godt udgangspunkt mod Paris Saint-Germain, er alt fortsat på spil når holdene mødes i aften. Udeholdets Achraf Hakimi tror da også fortsat på sejr, hvilket han understregede til pressemødet i går.

Barca skal i aften forsøge at sende PSG ud af Champions League, og dermed sikre sig adgang til semifinalen. Det bliver dog langt fra nogen nem kamp mod franskmændene, der trods en dårligt spillende Kylian Mbappé, stadig formåede at score to kampe i det første opgør.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne skal samtidig også forsøge at holde styr på Achraf Hakimi, der var fraværende i den første kvartfinale grundet hans karantæne. Marokkaneren forventes dog at få en stor rolle i aften, hvor han skal forsøge at dæmme op for Raphinha, der var den helt store oplevelse i sidste uges opgør.

Hakimi blev derfor spurgt ind til brasilianeren indflydelse, da han deltog i gårsdagens pressemøde. 'Det er ikke kun Raphinha som vi skal holde øje med. Barca har mange fantastiske spillere, og vi skal stå kompakt og forsøge at kontrollere kampen. Vores styrke er i det kollektive, og hvis vi kan angribe og forsvare os sammen, har vi en god chance for at vinde kampen' sagde forsvarsspilleren.

Marokkaneren blev også spurgt ind til Ousmane Dembélé og om hans kendskab til Barca kan få nogen betydning. 'Sandheden er, at vi alle har et godt kendskab til Barca. Vi har talt meget om dem, og vi ved, hvad deres styrker er, og ud fra det skal vi forsøge at dominere kampen' svarede Hakimi.

Landsholdsbacken kom også ind på nederlaget, som PSG tager med sig ind til aftenens kamp. 'Det er rigtigt, at vores udgangspunkt ikke er det bedste, men det er noget vi har tænkt os at ændre på. Vi skal have sejren med til Paris, og det er vi meget opsatte på. Vi har trænet hårdt, og vi ved, hvordan vi vinder kampen' sagde marokkaneren.

Den tidligere Real Madrid-spiller kom til sidst ind på, hvordan franskmændene planlægger at angribe kampen. 'Vi går til kampen på samme måde som i det første opgør. Vi har en klar spillespil som træneren ønsker af os. Vi skal spille angrebsfodbold og skabe mange chancer. Det er idéen i Luis Enriques spil, og han adskiller sig fra mange andre. Vi skal dominere kampen, uden at have travlt med at angribe - det er vovet fodbold' afsluttede Hakimi.

hakimi1F

.:FORSIDE:.