fbpx
Annonce

Guardiolas første CL-triumf siden tiden i Barca

FCBARCELONA.DK - 11.06.23

// Pep Guardiola

Pep Guardiola er allerede en legende og et ikon i Barcelona, men nu er han det også i Europa. I går vandt han Champions League med Manchester City og det er første gang siden han vandt to gange med Barca.

Den tidligere Barca-spiller og træner anses i dag for måske verdens bedste træner af de fleste, men det har knebet med at gå hele vejen i Champions League, siden han forlod Barca. I sin hjemklub vandt han det eftertragtede trofæ i både 2009 og 2011, men siden er det ikke lykkes for ham, hverken i Bayern München eller i Manchester City, i hvert fald ikke indtil i går aftes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her stod City overfor Inter og alle betragtede englænderne stor kæmpefavoritter. Det blev dog en meget lige kamp, men City trak det længste strå på en scoring af Rodrigo midt i anden halvleg.

Dermed fuldendte Guardiola en fantastisk sæson med City, hvor holdet også vandt Premier League og FA-cuppen, således at den magiske 'The Treble' er i hus.

I Barcelona er der mange der glæder sig på Pep Guardiolas vegne, for når nu Barca ikke selv er i stand til at vinden turneringen, under man gerne at en af klubbens drenge gør det.



.:FORSIDE:.