fbpx

Guardiola ydmyger Real Madrid i Champions League

FCBARCELONA.DK - 18.05.23

// Pep Guardiola // Champions League

Masser af Barca-fans fik noget at glæde sig over i går aftes, for her kunne de se ærkerivalerne fra Real Madrid blive ydmyget af Pep Guardiolas Manchester City, der med en 4-0 sejr sendte madrilenerne ud af Champions League.

Klublegenden Pep Guardiola er en særdeles populær herre i Barcelona og derfor var der millioner af Barca-fans der heppede på Manchester City i onsdagens Champions League semifinale mod Real Madrid. Udover succes til Guardiola, håbede Barca-tilhængerne også på en exit af Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Resultatet blev en formidabel kamp af Manchester City, der specielt i første halvleg holdt Madrid for nar og var overlegen i en uhørt grad. Kampen endte med en fortjent 4-0 sejr og havde det ikke været for en formidabelt spillende Courtois i Madrid-målet, var ydmygelsen blevet historisk stor.

Med Real Madrid ude af Champions League kan man i Barcelona nu glæde sig over, at catalanernes sæson har været markant bedre end Real Madrids. Barca har vundet såvel supercuppen som La Liga, mens Madrid må nøjes med sejren i Copa del Rey..:FORSIDE:.