fbpx

Guardiola: 'Valverde fortjener ikke denne behandling'

FCBARCELONA.DK - 13.01.20

© Getty Images
// Pep Guardiola // Valverde

På et pressemøde efter Manchester Citys storsejr på 6-1 ude over Aston Villa i går, blev Pep Gurdiola spurgt til polemikken omkring Ernesto Valverdes fremtid. Her var det tydeligt, at han ikke var imponeret over sin tidligerere klub.

Alt i mens hele verden fulgte med i Barcas forsøg på at overtale Xavi til at overtage trænerjobbet i Barca, sad Ernesto Valverde der hjemme uden at ane, hvad der skulle ske. Fra England syntes Guardiola tydeligvis ikke, at Barca behandler deres træner som de burde.

'Barcelona er et specielt sted, for det er ikke nok at vinde ligaen. Jeg har det skidt på Ernesto Valverdes vegne, for han fortjener ikke denne behandling. Som medlem af klubben, håber jeg hurtigt de får løst denne situation' sagde han og ville ikke kommentere sagen yderligere.

Der lyttes altid hjemme i Barcelona når Guardiola udtaler sig og selvom rigtig mange gerne vil af med Valverde, er der helt sikkert også mange, der er enig med klubbens tidligere træner og spiller, der kender forholdene i klubben bedre end de fleste.

.:FORSIDE:.