Guardiola: 'Eric García vil ikke forlænge med City'

FCBARCELONA.DK - 06.08.20

© Getty Images

Rygterne om at Manchester Citys forsvarstalent Eric García er på vej tilbage til Barcelona fik ekstra næring i dag. Citys træner Pep Guardiola fortalte på et pressemøde, at den tidligere La Masia spiller ikke vil forlænge med City.

Den 19-årige Eric Garciás kontrakt med Manchester City udløber om et år og der har de seneste uger været rygter om, at han vil tilbage til Barca, hvor han spillede som helt ung i La Masia.

City har tilbudt García en forlængelse, men i dag slog Pep Guardiola så fast, at det ikke kommer til at ske. 'Eric García har meddelt os, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt med Manchester City. Vi ønskede at forlænge, men han har sagt, at det foretrækker han ikke at gøre. Vi forstår det sådan, at det er fordi han ønsker at spille et andet sted' sagde City-træneren på et pressemøde i dag.

Dermed bliver det spændende at se, hvad Eric Garciá vælger at gøre. Han kan tage et år mere hos City og forlade klubben på fri transferie derefter. Det mest sandsynlige udfald er dog, at City vælger at sælge ham når sæsonen er slut.

Her ligner Barca en oplagt bejler til det unge talent, som mange ser som Piqués afløser de næste mange år. Der er næppe tvivl om, at Garciá drømmer om at gå i Piqués fodspor i sin barndomsklub. Det pudsige er, at også Piqué forlod La Masia som teenager og vendte tilbage som ung spiller. Piqué spillede for den anden Manchester-klub, United.

644x70

.:FORSIDE:.