fbpx
Annonce

Griezmanns vilde kontrakt med Barca er blevet lækket

FCBARCELONA.DK - 05.09.21

// Antoine Griezmann


Antoine Griezmann er fortid i Barca efter skiftet tilbage til Atlético Madrid på transfervinduets sidste dag. Franskmanden blev aldrig den store succes i Barca og nu afslører avisen Sport, hvor dyr angriberen var for klubben.

Avisen Sport har fået fingrene i Griezmanns kontrakt med Barca. Her tegner der sig et billede af en rigtig dyr spiller. Griezmann var en af ligaens største profiler, da Barca hentede ham i Atlético i 2019 og det afspejles i kontrakten.

Dengang fik Griezmann 5 mio. euro i signing bonus samt en fast løn på 17 mio. euro, en løn der steg med 1 mio. euro hvert år i den 5-årige kontrakt. Derudover ville han få 2,5 mio. euro i bonus, hvis han spillede i mere end 60% af kampene.

Der ventede også bonusser alt efter hvor langt Barca nåede i de forskellige turneringer. Et mesterskab ville f.eks. give 1,5 mio. euro og en Champions League sejr 2 mio. euro.

Hvis Barca hentede to eller tre titler samme sæson, blev der også langt en pæn bonus på. F.eks. ville en 'treble' med mesterskab, pokal og Champions League give ekstra 4 mio. euro, udover bonusserne for hver enkelt titel.

Griezmann ville også blive belønnet for kårringer som bedste spiller i ligaen og Ballon d'Or. Fra sin trejde sæson, som Griezmann altså ikke nåede at få, ville han derudover have inkasseret en loyalitetsbonus på 7 mio. euro, en bonus som Barca altså sparer.

At Griezmann var en dyr herre ses ud af, at han i sin første sæson i alt inkasserede 25,5 mio. euro i alt i fast løn og diverse variabler og bonusser, mens han i sidste sæon fik 21 mio. euro.

Det er derfor tydeligt, at Griezmanns skifte til Atlético letter gevaldigt i Barcas lønregnskab, der hele sommeren har været det helt store emne.

.:FORSIDE:.