fbpx
Annonce

Griezmann: 'Vi fejlede i de afgørende kampe'

FCBARCELONA.DK - 23.05.21

// Antoine Griezmann


Det var en skuffet Antoine Griezmann, som på trods af en flot scoring måtte tage til takke med en tredjeplads i den spanske liga efter både Atlético Madrid og Real Madrid. Franskmanden lagde ikke skjul på, at man havde fejlet i de afgørende kampe.

Læs Griezmanns udtalelser herunder.

'Vi er meget skuffede og kede af det. Vi har fejlet i flere af de afgørende kampe og det blev udslaget. Nu skal vi slappe af, komme os og se på hvad vi kan forbedre op til den nye sæson. Vi skal tilbage og være det hold, som kan vinde det hele'.

'Selvom det ikke kunne bruges til noget, så var det vigtige i dag, at vi sluttede sæsonen med en sejr. Det ændrer dog ikke på, at jeg og mine holdkammerater er skuffede og kede af det. Vi er dog også klar til at tage arbejdshandskerne på og forbedre os til næste sæson'.

'Det er altid svært at pege på hvad der er årsagen til de dårlige resultater. Nogle gange har det været os i angrebet, som ikke har været effektive nok. Andre gange har det været noget helt andet. Det grundlæggende for succes er dog, at man er klar på at arbejde hårdt og på hele tiden at forbedre sig'.

'De præstationer vi leverede i starten af sæsonen var under al kritik, men efter årsskiftet var vi næsten perfekte. Vi fejlede dog i flere af de afgørende kampe, hvor ligaen skulle afgøres. Vi må erkende nederlaget og ønske tillykke til Atlético Madrid, Jeg er meget glad på deres vegne, for Simeone og for Koke, for deres tilhæmgere, som fortjener det'.

'Nu skal vi i Barca arbejde hårdt frem mod næste sæson, hvor jeg er sikker på, at vi kan vinde ligaen'.

.:FORSIDE:.